Christensen Orthodontics

A modern office with an urban feel. This was the clients request for the new office of Christensen Orthodontics.  Along with delivering an office that fit the clients design esthetic, large consideration was also paid to circulation, functionality, and patient experience.  The reception space was conceived as a circulation core in lieu of a more traditional greeting area.  New discreet ways to incorporate storage were utilized at every turn.  Wood structures were introduced above the procedure stations for movement, rhythm, and visual interest. Ceilings were exposed to the structure above to give an industrial, urban feel.  Natural woods, warm colors, and large storefront windows were planned to accomplish a friendly, inviting environment that both patients and employees feel welcome.

“The office is beautiful!  The patients and their parents couldn’t stop commenting on all the cool features and designs.  Your team does amazing work!” -Dave Christensen

Leave a comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s