Epiq Systems

Create a corporate campus that connects two existing buildings with an elevation difference of five feet.  This was the challenge of Epiq Systems.  A new building addition was created to link the existing structures and houses the common areas of the company, freeing up previously used space for these functions for more efficient office uses.  Existing buildings were transformed to provide pleasing employee work environments.  The design maximizes office efficiencies, includes a courtyard community garden, and adds 80 parking spaces on site.   White boxes are interrupted with visually stimulating custom designed ceilings.  Each conference room is inspired to reflect the client’s love of modern art, and the design as a whole honors their love of color, and clean, simple design.

“…we developed an exceptional relationship with the team at Focus Architecture.  The project illustrated their professionalism and attention to detail.” – Albert T. Annillo, Senior Vice President

Leave a comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s